top of page

Vast kantoor

Vast kantoor huren

Vast kantoor huren in Brasschaat

Bent u op zoek naar een vast kantoor in Brasschaat voorzien van alle zakelijke accommodaties? Kom eens langs bij Business Center Brasschaat! Onze kantoren zijn beschikbaar in verschillende groottes en voorzien van alle faciliteiten zoals supersnel internet, printers, vergaderzalen, bemande receptie, ontvangstruimte en briefwisseling. Een kantoren huren bij Business Center Brasschaat is meer dan alleen een zakelijke omgeving voor uw bedrijf, het is werken in een familiale warme sfeer, met alle comfort en een prachtige tuin en groot dakterras ter ontspanning. Kom zeker eens langs en ervaar wat ontspannen werken kan doen voor uw bedrijf!

Een kantoor op maat van uw bedrijf

Business Center Brasschaat biedt verschillende groottes van kantoren aan met een persoonlijke service voor uw bedrijf. Onze kantoren zijn volledig gemeubeld en voorzien van alle comfort. Wij beiden een flexibel en transparant huurcontract, een ruime parking rondom het gebouw en aan de straatzijde, onbeperkt gebruik van koffie, thee en water, en een prachtige tuin ter ontspanning.

"Mooie uitstraling, gezellige sfeer en heel praktisch! In het business center is alles voorzien wat er nodig is om te werken en klanten te deftig te ontvangen."

Steffen Design

Onze service

Volledig gemeubelde kantoren
Duidelijke all-in prijs per maand
Receptie en ontvangstruimte
Keukenfaciliteit en koffiecorner
Supersnel internet
Telefoonservice en VOIP
Ruime en gratis parking
Schoonmaakdienst inbegrepen
Maatschappelijke zetel mogelijk
Prachtige tuin en groot terras

Plan nu uw bezoek in

Plan uw bezoek in of spring eens binnen! Wij helpen u graag verder.

bottom of page