top of page

Het optimale kantoor voor een hoge productiviteit


Uw werkplek kan een enorm effect hebben op de manier waarop u werkt en op uw productiviteit en gemoedsrust. Of u nu thuis werkt, in een gedeelde werkruimte of in een grotere bedrijfsomgeving, de inrichting van uw kantoorruimte is van het grootste belang om dingen voor elkaar te krijgen en uitstekende resultaten te behalen.


Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de fysieke omgeving de belangrijkste factor is bij het bepalen van het concentratievermogen van een werknemer. Bovendien bewijzen sommige studies zelfs dat een goed ontworpen kantoorruimte de productiviteit met 20% kan verhogen!
Indeling


Meestal zijn de meeste kantoorruimtes eenvoudig ontworpen, rekening houdend met het aantal werknemers in een bedrijf en of ze in de kantoorruimte passen of niet. Het belangrijkste is echter de indeling van de ruimte waar deze mensen zullen zitten!


Onthoud dat werknemers het grootste deel van hun tijd op hun werkplek doorbrengen. Dus als ze voldoende ruimte bieden om samen te werken of in stilte te werken, kan dit hun productiviteit en welzijn aanzienlijk beïnvloeden.Breng de natuur naar binnen


Het is een natuurlijk instinct van mensen om verbinding te maken met de buitenwereld. De natuur is niet alleen essentieel voor ons fysiologisch maar ook voor ons psychologisch functioneren, wat verder van invloed is op ons vermogen om te werken en productief te zijn.


Zorg er voor dat u tijdens uw lunchpauze een korte wandeling maakt en een paar minuten buiten in de zon doorbrengt en de frisse lucht inademt. Dit zal u helpen om uw energieniveau te verhogen en gefocust te blijven op uw taak.


De Cobalt Offices formule


Onze kantoren zijn beschikbaar in verschillende groottes en zetten extra in op natuurlijk licht met grote raampartijen. Een kantoren huren bij Business Center Brasschaat is meer dan alleen een zakelijke omgeving voor uw bedrijf, het is werken in een ontspannen omgeving, met alle comfort en een prachtige tuin en groot dakterras ter ontspanning.


Kom zeker eens langs en ervaar wat ontspannen werken kan doen voor uw bedrijf!
Interesse gekregen in een vast kantoor bij Cobalt Offices?
Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!


- Het Cobalt Offices teamコメント


bottom of page