top of page

Toptips om op afstand te werken

Met de nieuwe lockdown is het werken op kantoor beperkt tot een max aantal dagen per week. Deze top tips om op afstand te werken helpen je om de productiviteit hoog te houden.


Richt een aangewezen werkruimte in

Richt een aparte ruimte in voor jezelf om te werken, een plek waar je je kunt concentreren op je taken zonder afgeleid te worden en opgesteld met alles wat je nodig hebt voor een normale werkdag zoals computer, telefoon, briefpapier, papieren, enz.


Zorg ervoor dat je alle nodige technologieën hebt

Denk hierbij aan een betrouwbare en veilige internetverbinding, eventueel benodigde bestanden, hard- en software, toegang op afstand tot het bedrijfsnetwerk en, belangrijker nog, kennis over hoe je IT-ondersteuning kunt krijgen.


Aankleden

Door werkkleding aan te trekken, kan je mentaal overschakelen naar een productieve werkmodus. Het zal je ook helpen onderscheid te maken tussen 'thuiswerken' en 'thuisleven'.


Schrijf een dagelijkse to-do lijst

Maak een lijst met realistische, haalbare taken om je gefocust te houden.


Weet wanneer u uw bureau moet verlaten

Wees duidelijk over wanneer je werkdag begint en eindigt en neem pauzes om even op te frissen. Het is gevaarlijk om jezelf 'altijd actief' te houden als je thuis en kantoor op dezelfde plek zijn. Als het werk voorbij is, moet je ervoor zorgen dat je omschakelt naar privé modus.


Contact onderhouden

Maak tijd voor niet-werk gerelateerde chats zoals je op je werkplek zou doen en gebruik videobellen om persoonlijk contact te onderhouden.


Laat werken op afstand voor u werken

Verander waar je zit, zet muziek op, wat je ook maar helpt tijdens het werken. En geniet van de voordelen - geen woon-werkverkeer of ongemakkelijke schoenen, en al je thuis comfort!
De Cobalt Offices formule

Een kantoren huren bij Business Center Brasschaat is meer dan alleen een zakelijke omgeving voor uw bedrijf, het is werken in een ontspannen omgeving, met alle comfort en een prachtige tuin en groot dakterras ter ontspanning.


Kom zeker eens langs en ervaar wat ontspannen werken kan doen voor uw bedrijf!Interesse gekregen in een vast kantoor bij Cobalt Offices?
Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!


- Het Cobalt Offices teamKommentare


bottom of page