top of page

Voltijds telewerken van thuis niet uw ding? Bekijk onze veilige kantoor oplossingen.

Is voltijds telewerken van thuis uit niet volledig uw ding? Bij Cobalt Offices hebben wij de juiste oplossing: volledig uitgeruste kantoren in een ontspannen sfeer en met een oase aan rust.

Cobalt Offices biedt een veilig alternatief voor telewerken. Uw persoonlijk kantoor wordt volledig gepoetst en ontsmet voordat u aankomt. Bij aankomst in het business center zijn voor iedere bezoeker ontsmettingsmiddelen voorzien en een toegewijde wachtruimte.


Een kantoren huren bij Cobalt Offices is meer dan alleen een zakelijke omgeving voor uw bedrijf, het is werken in een familiale warme sfeer, met alle comfort en een prachtige tuin en groot dakterras ter ontspanning. Onze kantoren zijn volledig gemeubeld en voorzien van alle comfort. Wij bieden een flexibel en transparant huurcontract, een ruime parking rondom het gebouw en aan de straatzijde, onbeperkt gebruik van koffie, thee en water, en een prachtige tuin ter ontspanning.


Kortom, alles wat u nodig heeft om in alle veiligheid en comfort uw werk uit te voeren in deze bijzondere tijden. Cobalt Offices is er voor u.


Een veilige rondleiding boeken doe je hier »Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.


- Het Cobalt Offices teamComments


bottom of page